O nama

Primarne djelatnosti našeg poduzeća su strojno vezenje, DTG/DTF i sublimacijski digitalni tisak, te izrada programa za vez. Spomenute tehnike koristimo za sve traženije personalizacije. U strojnom vezenju i izradi programa za vez imamo više od 29 godina iskustva. DTG/DTF digitalni tisak nam je nova djelatnost od 2019., no i tu već postižemo vrhunsku kvalitetu a sublimacijski tisak smo počeli raditi 2023. 75 % zaposlenika našeg poduzeća su žene.

Iako nas to često pitaju, u vezanju, vezivanju i uvezu nemamo iskustava. OK, neke čvorove znamo vezati. A i kravatu ponekad ako se baš mora.

Lista zadovoljnih komitenata je podulja, pa ju nećemo navoditi. Uostalom, neka naši proizvodi i usluge sami govore o našoj kvaliteti.

U mogućnosti smo, također, organizirati i uslugu tiska (sitotisak, discharge itd.), šivanje pregača, radnih odijela i drugih tekstilnih artikala, pletenje vunenih šalova i kapa. U ponudi imamo i veliki izbor promotivnih artikala renomiranih svjetskih brandova koje možete vidjeti na sekciji Promotivni artikli.

Opaska: svi logotipi su isključivo vlasništvo njihovih firmi i/ili njihovih brandova, kao što Neovez d.o.o. zadržava isključivo vlasništvo nad ovim fotografijama. Svako neovlašteno kopiranje i/ili korištenje ovih fotografija podliježe zakonskim sankcijama.