O nama

Primarne djelatnosti našeg poduzeća su strojno vezenje, DTG (direct to garment ili direktno na artikle) digitalni tisak te izrada programa za vez. U strojnom vezenju i izradi programa za vez imamo više od 25 godina iskustva. DTG digitalni tisak nam je nova djelatnost, no i tu već postižemo vrhunsku kvalitetu. 75 % zaposlenika našeg poduzeća su žene.

Iako nas to često pitaju, u vezanju, vezivanju i uvezu nemamo iskustava. OK, neke čvorove znamo vezati. A i kravatu ponekad ako se baš mora.

Lista zadovoljnih komitenata je podulja, pa ju nećemo navoditi. Uostalom, neka naši proizvodi i usluge sami govore o našoj kvaliteti.

U mogućnosti smo, također, organizirati i uslugu tiska (sitotisak, sublimacija, discharge itd.), šivanje pregača, radnih odijela i drugih tekstilnih artikala, pletenje vunenih šalova i kapa. U ponudi imamo i veliki izbor promotivnih artikala renomiranih svjetskih brandova koje možete vidjeti na sekciji Promotivni artikli.

Opaska: svi logotipi su isključivo vlasništvo njihovih firmi i/ili njihovih brandova, kao što Neovez d.o.o. zadržava isključivo vlasništvo nad ovim fotografijama. Svako neovlašteno kopiranje i/ili korištenje ovih fotografija podliježe zakonskim sankcijama.

Zimski godišnji odmor 2023.

Do 15.1. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Webshop radi ali sve narudžbe iz webshopa pristigle u navedenom periodu će ići u izradu od 16.1. Zvuči tužno? Ne da Vam se čekati? Kako Vam zvuči 10% popusta na sve što naručite u tom periodu? Iskoristite priliku i uz popust kod ZIMA2023 prilikom odlaska na naplatu ostvarite popust.