Strojno vezenje

Vezenje na majice, jakne i prsluke


zbog svojih dimenzija na ove artikle je moguće vesti gotovo sve i u svim tehnikama

Iako je kod nas uvriježeno mišljenje da se na T-shirt majice ne da vesti, to je posve neistinito. Dapače, vez na T-shirt majicama najčešće izgleda i ljepše nego na polo pique majicama zbog toga što je tkanina od kojih se rade T-shirt majice kompaktnija, gušća i glađa, pa samim time vez izgleda ljepše i čistije.

Jakne i prsluci su posebno pogodni zbog materijala od kojih se proizvode, pa vez na njima izgleda najljepše.
S obzirom da se majice najčešće nose na golo tijelo, sa pozadinske strane artikla koristimo posebne folije i papire koji nakon vezenja gotovo u potpunosti otpadnu, pa stoga nema grebanja i neugodnog osjećaja kod nošenja, kako je to znalo biti.

Vezenje na kape


Kapa kao promotivan artikl je vrlo zahvalna zbog svoje cjenovne pristupačnosti

U ovu kategoriju ubrajamo šilt kape, pamučne šešire, zimske kape, štitnike protiv sunca i slične proizvode.

Ovisno o dotičnom modelu, motivi se mogu aplicirati na čelo, bokove i potiljak kape s time da motiv može biti do 36 cm duljine.
Kapa kao promotivan artikl je vrlo zahvalna zbog svoje cjenovne pristupačnosti, no za samo vezenje ima ograničavajuć faktor dimenzije motiva koje određuje sama forma i izvedba kape.

Vezenje na torbe


Torbe su, zbog vrsta materijala od kojih se proizvode, vrlo zahvalne za vez

Obzirom na veliku ponudu raznih modela na tržištu, torbu je potrebno donijeti na uvid kako bi se provjerilo može li se na dotični model aplicirati vez, te može li motiv biti apliciran na željeno mjesto u željenim dimenzijama.

Torbe su, zbog vrsta materijala od kojih se proizvode, vrlo zahvalne za vez i na većini torbi se s dimenzijama veza može ići u vrlo minimalističke dizajne koji mogu sadržavati npr. visinu slova od samo 3 mm!

Vezenje na flis, frotir i vunu


neki podnaslov

Obzirom na sam sastav takvih materijala da bi vez izgledao savršeno potrebno je koristiti posebne vodotopive folije.

Sama se folija nakon vezenja otrgne koliko je to moguće, a ostatak se potpuno otopi bilo običnim namakanjem bilo pranjem dotičnog artikla.
Radi bržeg otapanja vodotopivih folija poželjno je korisiti toplu vodu.

3D vezenje


Efekt se postiže korištenjem posebnih materijala i uz poseban način izrade programa za vez

Ova tehnika je u posljednje vrijeme u svijetu vrlo popularna, pa tako neovez za sada to jedini nudi na našem tržištu.

Efekt se postiže korištenjem posebnih materijala i uz poseban način izrade programa za vez čime se dodatno oplemenjuje kako sam izgled veza, tako i cjelokupnog artikla.

3D vez ima poseban reljefan trodimenzionalan izgled i sjaj. Ova je tehnika primjenjiva na gotovo sve vrste tkanina i artikala, ali nije pogodna za male detalje.

XXXL vez


Trebate vez nestandardnih dimenzija (nekoliko metara i više)? Obratite nam se s povjerenjem