O nama

Primarne djelatnosti našeg poduzeća su strojno vezenje, te izrada programa za vez. U strojnom vezenju i izradi programa za vez imamo iskustva preko 20 godina. Iako nas često pitaju za to u vezanju, vezivanju i uvezu nemamo iskustava. OK, neke čvorove znamo vezati. A i kravatu ponekad ako se baš mora.

Lista zadovoljnih komitenata je podulja, pa ju nećemo navoditi. Uostalom, neka naši proizvodi i usluge govore sami o našoj kvaliteti.

Uz to u mogućnosti smo organizirati i uslugu tiska, šivanje pregača, radnih odijela i raznih drugih tekstilnih artikala, pletenje vunenih šalova i kapa. Također, u ponudi imamo veliki izbor promotivnih artikala renomiranih svjetskih brandova koje možete vidjeti na sekciji Promotivni artikali. Koju samo što nismo ponovno pustili u pogon.

Opaska: svi logotipi su isključivo vlasništvo njihovih firmi i/ili njihovih brandova, kao što neovez d.o.o. zadržava isključivo vlasništvo nad ovim fotografijama. Svako neovlašteno kopiranje i/ili korištenje ovih fotografija podliježe zakonskim sankcijama.