Personalizacija


U davna vremena vezom ukrašena odjeća, maramice s inicijalima, izvezena posteljina, zavjese i ostali tekstilni artikli bili su privilegija bogatih i moćnih.

Moderna tehnika personalizaciju tekstilnih artikala učinila je dostupnom svima, a internet i mi vam to omogućujemo čak i online!
Želite dragoj osobi pokloniti maramicu ili ručnik s inicijalima? Majicu ili platnenu torbu s fotografijom kućnog ljubimca, uspomenom s ljetovanja, šaljivim natpisom? Trebate unikatni poklon za vjenčanja, rođendane, krštenja?

Na dresove biste htjeli aplicirati brojeve i imena igrača u vašem sportskom klubu, označiti imenima radna odijela vaših zaposlenika, robu za vrtićku ili školsku djecu? U Neovezu na nekoliko načina možete dekorirati i oplemeniti tekstilni artikl po vašem izboru, a za svaku prigodu i namjenu:

1. izradite vezeni tekst/inicijale pomoću nekog od tipskih fontova iz naše ponude
2. izradite vezeni emoji/emotikon pomoću nekog od simbola iz naše ponude
3. otisnite natpis ili fotografiju po Vašem izboru tehnikom DTG digitalnog tiska

Za kompleksnije i maštovitije dekoriranje, slobodno kombinirajte ponuđene tehnike.
Minimalna količina za narudžbu: 1 komad

personalizacija, strojni vez, štik

Vezeni tipski fontovi

Tipskim fontovima možemo izvesti razne natpise, u skladu s Vašim željama, potrebama i prigodom (imena, inicijali, stihovi, datumi, čestitke itd). Za natpise prema Vašim zamislima koji se izrađuju tipskim fontovima ne naplaćuje se izrada programa za vez već cijena ovisi o duljini i broju redova teksta.

Za svaki tipski font iz naše ponude ispod naziva fonta navedeni su minimalna i maksimalna VISINA slova unutar navedenog fonta. Duljina natpisa varira ovisno o promjeni visine te broju slova unutar riječi/teksta.

Za kompleksnije i maštovitije dekoriranje, slobodno kombinirajte ponuđene tehnike.

Na listi ispod možete razgledati dostupne fontove podjeljene u tematske skupine.

Minimalna količina za narudžbu: 1 komad

Vezeni emojiji

Kako je svima znano, emojiji su ideogrami koje najčešće koristimo u e-mail i SMS porukama, društvenim mrežama itd. Ima ih više vrsta i vrlo su popularni i svepristuni u našoj komunikaciji.

Od sada ih možete aplicirati na sve vrste tekstilnih artikala i tkanina te tako, uz personalizaciju tekstovima pomoću tipskih fontova, dodatno oplemeniti izgled poklona za dragu Vam osobu.

Baš kao i za natpise napravljene pomoću tipskih fontova, cijena izrade vezenih emojia je fiskna te ne zahtijeva izradu programa za vez.

Minimalna narudžba: 1 komad

Personalizacija DTG digitalnim tiskom

Želite članu obitelji pokloniti majicu s fotografijom kućnog ljubimca? Prijateljici otisnuti neki fora natpis kao poklon za svadbu? Uz logotip tvrtke, na majice zaposlenika napisati ime/prezime i na taj način im personalizirati radnu odjeću? DTG digitalni tisak idealno je rješenje za Vas.  Može ga se aplicirati na pamučne tkanine (100% pamuk ili mješavine pamuk-poliester s većim udjelom pamuka) kao što su, na primjer, majice (t-shirt, sweat, polo), košulje, pregače, kuhinjske krpe, platnene vrećice,platneni ruksaci i razni drugi tekstilni artikli.

Usput, možete u našem webshopu  naručiti i neku majicu ili torbu s već gotovim motivima po našem izboru i dodati nešto svoje po želji.

Ograničenja u smislu minimalne količine, broja boja i gradientalnih prijelaza boja nema, a maksimalna veličina motiva za tisak je 356 x 406 mm.

Ako šaljete slike motiva koje biste željeli da isprintamo na Vaše artikle, prihvatljivi formati slika su: vektorske slike (AI, CDR, EPS, SVG), priprema za tisak u PDF-u, PNG, JPG koji ima u izvornom obliku minimalno rezoluciju od poželjno 300 dpi.

Minimalna narudžba: 1 komad