Promotivni artikli


Pored usluga strojnog veza i tiska na razne artikle, Neovez je u mogućnosti svojim klijentima ponuditi i veliki izbor promotivnih artikala.

Unatoč nazivu “promotivni”, artikli iz naše ponude su mnogo više od toga. Naši klijenti navedene proizvode koriste za promotivne svrhe (nagradne igre, akcijske prodaje) ali i za kreiranje korporativnog identiteta, te kao poklone za svoje stare, vjerne kupce.

Naša ponuda


U ponudi imamo nekoliko tisuća artikala renomiranih svjetskih proizvođača: Atlantis, Adler, Anvil,Avenue, B&C, Babybugz, Balmain, Beechfield, Bella & Canvas, Bullet, CaseLogic, CoFee, CrisMa, Ellevate, Fare, FDM,Ferraghini, Flexfit, Fruit of the Loom, GameGear, Gildan, Halfar, iFidelity, James & Nicholson, Jamie Oliver, Jassz, Kariba, Kimood, Karlowsky, Kustom Kit, Mantis, Mark Twain, Marksman, Myrtle Beach, NakedShirt, Parker, Paul Bocuse, Premier, ProAct, Quadra, Regatta, Result, Rotring, Russell, Scripto, Seidensticker, SG, Shugon, Slazenger, SOLs, Spiro, Stedman, Stormtech, Tee Jays, Westford Mill, Xpres, Yoko, Zoom i drugih.

Podjela


Proizvode dijelimo u dvije osnovne kategorije

Tekstilni artikli – u ovu kategoriju ubrajamo razne majice (t-shirt, polo, sweat), kape (šilt kape, pletene kape, šeširi), frotirni program (ručnici, trljačice, kućni ogrtači), deke, razne torbe (konferencijske torbe, aktovke, ruksaci, putne torbe, torbe za kupovinu itd), rukavice, šalove, marame, radna odjeća, razne jakne (flis, softshell, zimske itd). Na tekstilne artikle apliciramo Vaše logotipe/natpisa tehnikom strojnog veza ili tiska, ovisno o motivu, poziciji i tehničkim mogućnostima.

Netekstilni artikli – ovdje ubrajamo sve ostale predmete koji bi našim klijentima mogli zatrebati u poslovanju ili promociji: olovke, upaljači, magneti, šalice, USB stickovi, kišobrani, power bankovi, notesi, blokovi, kalkulatori, satovi, pribor za auto, razni alati, korporativni pokloni, mali predmeti za kuću (svijeće, setovi za vino, oprema za kuhinju), društvene igre, igre za plažu itd. Na artikle iz ove kategorije radimo tisak ili gravuru, ovisno o artiklu, poziciji i tehničkim mogućnostima.

Narudžba


Kataloge naših dobavljača možete pronaći na donjim linkovima, te u miru vlastitog doma odabrati proizvod koji zadovoljava Vaše potrebe. Sve artikle iz ponude naručujemo od vanjskih dobavljača u skladu sa specifikacijom klijenta. Rokovi isporuke iznose 3-20 radnih dana, ovisno o artiklu/dobavljaču.

Pronađete li proizvod koji biste željeli naručiti, molimo da na info@neovez.hr pošaljete e-mail te nam javite sljedeće:

– ime kataloga u kojem ste pronašli željeni proizvod

– šifra/naziv željenog artikla

– željenu količina i boju artikla (za tekstilne artikle molimo poslati i specifikaciju veličina)

TEXTILE EUROPE (Cijene na web stranici se ne odnose na naše tržište. Kontaktirajte nas za naše cijene.)

TEXTILE WORLD

ATLANTIS CAPS

ENJOY (Bullet, Avenue, Elevate, Slazenger)

XD

PROBLEM S TELEFONOM

Obzirom da smo u procesu promjene telekom operatera i da je njihovom greškom telefom isključen prije nego je novi telekom operater telefon prebacio na sebe molimo da nam se javljate isključivo na e-mail info@neovez.hr. Hvala na razumijevanju.

Zimski godišnji odmor 2022.

Do 16.1. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Webshop radi ali sve narudžbe iz webshopa pristigle u navedenom periodu će ići u izradu od 17.1. Zvuči tužno? Ne da Vam se čekati? Kako Vam zvuči 10% popusta na sve što naručite u tom periodu? Iskoristite priliku i uz popust kod ZIMA2021 prilikom odlaska na naplatu ostvarite popust.

Godišnji odmor 2021.

Do 15.8. smo na kolektivnom godišnjem odmoru. Webshop radi ali sve narudžbe iz webshopa pristigle u navedenom periodu će ići u izradu od 16.8. Zvuči tužno? Ne da Vam se čekati? Kako Vam zvuči 10% popusta na sve što naručite u tom periodu? Iskoristite priliku i uz popust kod LJETO2021 prilikom odlaska na naplatu ostvarite popust.