Uvjeti korištenja


Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga te ostalih materijala s Internet stranica neovez d.o.o. (u daljnjem tekstu neovez) pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici materijala. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.

Svako korištenje www.neovez.hr podložno je niže navedenim uvjetima:

  • Svi sadržaji objavljeni na www.neovez.hr (također i www.neovez.com i www.neovez.eu; vrijedi i u daljnjem tekstu) vlasništvo su neovez-a i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka neovez-a
  • neovez će nastojati održavati www.neovez.hr stranice potpuno funkcionalnima te se truditi da sve objavljene informacije budu točne i potpune, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnošću pristupa istima
  • Stranicama www.neovez.hr se pristupa putem Interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju neovez direktno ne kontrolira već je na nju samo vezan te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira
  • neovez zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.neovez.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Navedeni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver programe koji prate posjete na mrežu te prepoznaju neovlaštene pokušaje otuđivanja ili izmjene podataka kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način.

Neovlašteni pokušaji otuđivanja ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Tajnost podataka

Naglašavamo da prilikom posjete ovim stranicama i slanja e-mailova sa naših stranica, Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Autorska prava

Cjelokupan sadržaj ovih web stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada neovez-u, ili je ustupljeno neovez-u, a u vlasništvu je trećih osoba.
neovez također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu neovez-a ili u vlasništvu trećih osoba, a neovez je nositelj licence.

Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja.
Može se zatražiti dozvola za umnožavanje.

Svaka povreda istih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s naših web stranica, te će neovez materijalno i krivično goniti takvog počinitelja.

Jamstva i uskraćivanje prava

Materijal na ovoj web lokaciji je na raspolaganju bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih.

Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost. neovez ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati greške ili viruse, ili da će na njoj objavljeni podaci biti točni i pouzdani.

neovez ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web lokacije, ili nečega što je u njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika.

Nadalje, neovez ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost podataka, postupaka ovdje prikazanih, te ne jamči da korištenje informacija ili proizvoda neće uznemirivati privatna prava.

neovez ne daje jamstvo ili pravo prigovora u pogledu točnosti i potpunosti bilo kojih materijala koji se nalaze na njegovim Internet stranicama i te materijale treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se neovez ne smatra odgovornom za eventualne posljedice koje mogu proizaći iz drugačijeg tumačenja materijala na Internet stranicama. Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove Internet stranice, izrijekom prihvaćaju izvršiti naknadu neovez-u za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem materijala s Internet stranica od strane istog korisnika, uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

Točnost podataka

Svi podaci sadržani na našim Internet stranicama ne moraju biti u cijelosti potpuni niti ispravni. neovez ne jamči potpunu točnost niti cjelovitost objavljenih podataka.
U rijetkom slučaju pogreške neovez će istu nastojati ispraviti u svom ažuriranju sadržaja Internet stranica. Točnost podataka objavljenih na Internet stranicama najviše ovisi o načinu iznošenja tih podataka u javno dostupnim izvorima.
neovez je na temelju vlastitih istraživanja i prikupljenih podataka upotpunio ili promijenio primjetno netočne podatke.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statističke softver programe za upravljanje mrežom, koji se koriste za upravljanje ovim stranicama.
Ti programi su standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice.
Takvi statistički programi nam omogućuju utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, kakav preglednik je potrebno uvesti, učinkovitost strukture naše lokacije, te posjećenost naših stranica.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Linkovi

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da Vas sva preusmjeravanja s naših Internet stranica upute na Internet stranice čiji je sadržaj kvalitetetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, stranice i adrese na mreži se brzo mijenjaju, i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi naše politike za zaštitu osobnih podataka, ili u vezi vaših iskustava s ovom Internet adresom, molimo da nas kontaktirate.

Sadržaj

Publikacije i sadržaj koji se nalaze na webu ili bilo koji njihov dio ne mogu se smatrati ponudom ili pozivom na kupnju bilo koje imovine ili prava.
Informacije, mišljenja, zaključci i stavovi koji se iznose zasnivaju se na informacijama što potječu iz izvora u čiju se potpunost i točnost neovez pouzdaje ili našim vlastitim, ali za koje ne jamči. Utoliko su informacije, mišljenja, zaključci, stavovi izneseni u ovim publikacijama i web stranici podložni promjenama koje zavise o promjenama izvora informacija, kao i o promjenama koje nastupe od trenutka pisanja teksta do njegova čitanja.

Dokument ili njegovi dijelovi ne mogu se kopirati, ili na bilo koji drugi način reproducirati bez navođenja izvora.